Halak fűszerkeverék

1,490 Ft

Akár sült, akár párolt halételek fűszerezésére használhatjuk, finoman kiemeli, kíséri az ízeket. Jól illik a halpástétomokhoz is. A citromfű ad egy nagyon kellemes csavart ennek a keveréknek.

Halak Fűszerkeverék

A Halak Fűszerkeverék akár sült, akár párolt halételek fűszerezésére használható, finoman kiemeli, kíséri az ízeket. Jól illik a halpástétomokhoz is. A citromfű ad egy nagyon kellemes csavart ennek a keveréknek.

Összetétele: fűszerpaprika, petrezselyem, snidling, citromfű

Kiszerelés: 20 g

Sudárbirtok fűszer és teakínálat

Minden nálunk kapható fűszer- és gyógynövényt magunk termesztünk a birtokon. A szedéstől a szárításon át a csomagolásig az egész folyamat nálunk zajlik, zárt rendszerben, hagyományos technikákat alkalmazva, ezért termékeink magas minőséget képviselnek, illatosak és zamatosak maradnak mindaddig, amíg ételeidbe kerülnek. A nagyipari feldolgozáshoz képest nem alkalmazunk adalékanyagokat, tartósítószereket és színezőanyagokat, nálunk tényleg a valódi fűszereket, teákat kapod, ezért, ha még nem használtad őket, elsőre kicsit érdemes óvatosabban bánnod velük, mint ahogy megszoktad. Sokkal kevesebb is elég belőlük, hogy ugyanazt az ízhatást elérd????

Ha a közelben laksz, gyere el hozzánk saját tárolóedényeddel, termékeink csomagolásmentesen, kimérve is megvásárolhatók.

Próbáld ki további saját készítésű fűszerkeverékeinket is:

7Fű-Szer-Szám Fűszerkeverék
Ételízesítő Fűszerkeverék
Sültek Fűszerkeverék
Vadas Fűszerkeverék
Zöldfűszer fűszerkeverék

Megtekintem a Sültek Fűszerkeveréket!

Sültek fűszerkeverék