Hapci teakeverék

2,390 Ft

Egy csésze segítség megfázás, nátha, felső légúti megbetegedés esetén.

A Hapci teakeverék segít az orrdugulás megszüntetésében, a köhögési inger csillapításában is.A kakukkfű hurutoldó, a majoránna általános roboráló hatású, a menta segíti a légzést, a zsálya pedig antibakteriális hatással bír.

Hapci Teakeverék

Egy csésze segítség megfázás, nátha, felső légúti megbetegedés esetén.

A HAPCI teakeverék nem csak belsőleg fogyasztható hanem inhalálásra és fürdővízbe téve is ugyanúgy kifejti a hatását.

Fogyasztását 8 éves kortól javasoljuk.

Összetétele: kakukkfű, majoránna, menta, orvosi zsálya

Egy csésze forralt, de már nem lobogó vízhez 1 kávéskanál teakeveréket adunk, 5-8 percig állni hagyjuk, leszűrve fogyasztjuk.

Kiszerelés: 25g

Sudárbirtok fűszer és teakínálat

Minden nálunk kapható fűszer- és gyógynövényt magunk termesztünk a birtokon. A szedéstől a szárításon át a csomagolásig az egész folyamat nálunk zajlik, zárt rendszerben, hagyományos technikákat alkalmazva, ezért termékeink magas minőséget képviselnek, illatosak és zamatosak maradnak mindaddig, amíg ételeidbe kerülnek. A nagyipari feldolgozáshoz képest nem alkalmazunk adalékanyagokat, tartósítószereket és színezőanyagokat, nálunk tényleg a valódi fűszereket, teákat kapod, ezért, ha még nem használtad őket, elsőre kicsit érdemes óvatosabban bánnod velük, mint ahogy megszoktad. Sokkal kevesebb is elég belőlük, hogy ugyanazt az ízhatást elérd????

Ha a közelben laksz, gyere el hozzánk saját tárolóedényeddel, termékeink csomagolásmentesen, kimérve is megvásárolhatók.

Próbáld ki további saját készítésű teakeverékeinket is:

  • Agyserkentő teakeverék
  • Kend a hajadra! teakeverék
  • PiheNŐidő teakeverék
  • Relax teakeverék
  • Tavasztündér teakeverék

Megtekintem az Relax teakeveréket!

Relax teakeverék