Kend a hajadra! teakeverék

2,390 Ft

Ezt a teakeveréket nem csak megihatjuk, csodás hajöblítőként is számolhatunk vele! Erősíti a hajhagymákat, csökkenti a korpásodást, zsírosodást és kényezteti a fejbőrt.

Kend a hajadra teakeverék

Kend a hajadra teakeveréket azért ajánljuk neked mert…

Ezt a teakeveréket nem csak megihatjuk, csodás hajöblítőként is számolhatunk vele! Erősíti a hajhagymákat, csökkenti a korpásodást, zsírosodást és kényezteti a fejbőrt.

Kend a hajadra teakeverék gyógyhatása:

A zsálya szabályozza faggyúmirigyeket ,csökkenti az izzadást,a rozmaring korpásodás ellen kiváló és a mezei zsurló erősíti a hajhagymákat.

Kend a hajadra teakeverék használata:

Egy csésze forralt, de már nem lobogó vízhez 1 kávéskanál teakeveréket adunk, 5-8 percig állni hagyjuk, leszűrve fogyasztjuk.

A teához hasonlóan hajöblítőként is forrázva készítjük, majd amikor a forrázat megfelelő hőmérsékletűre hűlt, a hajmosás befejező lépéseként leöblítjük vele a hajat.

Összetétele: rozmaring, orvosi zsálya, mezei zsurló

Kiszerelés: 25 g

Sudárbirtok teakínálat

Minden nálunk kapható fűszer- és gyógynövényt magunk termesztünk a birtokon. A szedéstől a szárításon át a csomagolásig az egész folyamat nálunk zajlik, zárt rendszerben, hagyományos technikákat alkalmazva, ezért termékeink magas minőséget képviselnek, illatosak és zamatosak maradnak mindaddig, amíg ételeidbe kerülnek. A nagyipari feldolgozáshoz képest nem alkalmazunk adalékanyagokat, tartósítószereket és színezőanyagokat, nálunk tényleg a valódi fűszereket, teákat kapod, ezért, ha még nem használtad őket, elsőre kicsit érdemes óvatosabban bánnod velük, mint ahogy megszoktad. Sokkal kevesebb is elég belőlük, hogy ugyanazt az ízhatást elérd????

Ha a közelben laksz, gyere el hozzánk saját tárolóedényeddel, termékeink csomagolásmentesen, kimérve is megvásárolhatók.

Próbáld ki további saját készítésű teakeverékeinket is:

  • Agyserkentő teakeverék
  • Hapci teakeverék
  • PiheNŐidő teakeverék
  • Relax teakeverék
  • Tavasztündér teakeverék

Megtekintem az Agyserkentő teakeveréket!

Agyserkentő teakeverék