Kend a hajadra! teakeverék

1,550 Ft

Ezt a teakeveréket nem csak megihatjuk, csodás hajöblítőként is számolhatunk vele! Erősíti a hajhagymákat, csökkenti a korpásodást, zsírosodást és kényezteti a fejbőrt.

Leírás

Kend a hajadra!

Összetétele: rozmaring, orvosi zsálya, mezei zsurló

Kiszerelés: 25 g

Kend a hajadra teakeveréket azért ajánljuk neked mert…

A teához hasonlóan hajöblítőként is forrázva készítjük, majd amikor a forrázat megfelelő hőmérsékletűre hűlt, a hajmosás befejező lépéseként leöblítjük vele a hajat.A zsálya szabályozza faggyúmirigyeket ,csökkenti az izzadást,a rozmaring korpásodás ellen kiváló és a mezei zsurló erősíti a hajhagymákat.

Kend a hajadra teakeverék gyógyhatása:

 

Kend a hajadra teakeverék használata:

 

Ellenjavallat:

Sudárbirtok teakínálat

Minden nálunk kapható fűszer- és gyógynövényt magunk termesztünk a birtokon. A szedéstől a szárításon át a csomagolásig az egész folyamat nálunk zajlik, zárt rendszerben, hagyományos technikákat alkalmazva, ezért termékeink magas minőséget képviselnek, illatosak és zamatosak maradnak mindaddig, amíg ételeidbe kerülnek. A nagyipari feldolgozáshoz képest nem alkalmazunk adalékanyagokat, tartósítószereket és színezőanyagokat, nálunk tényleg a valódi fűszereket, teákat kapod, ezért, ha még nem használtad őket, elsőre kicsit érdemes óvatosabban bánnod velük, mint ahogy megszoktad. Sokkal kevesebb is elég belőlük, hogy ugyanazt az ízhatást elérd🙂

Ha a közelben laksz, gyere el hozzánk saját tárolóedényeddel, termékeink csomagolásmentesen, kimérve is megvásárolhatók.