Szárnyas fűszerkeverék

1,490 Ft

Szárnyas kedvelők figyelmébe ajánljuk ezt a fűszerkeverékünket!
A fűszerpaprika színesíti, a rozmaring, borsikafű, petrezselyem adja a gerincét, a koriander mag pedig ad egy különleges csavart a terméknek.

Szárnyas fűszerkeverék

Szárnyas kedvelők figyelmébe ajánljuk ezt a fűszerkeverékünket!

Az általunk vegyszermentesen termesztett fűszernövényekből úgy állítottuk össze a keveréket, hogy az a lehető legjobban harmonizáljon a szárnyas húsokkal.

Szárnyas fűszerkeverék, a fűszerpaprika színesíti, a rozmaring, borsikafű, petrezselyem adja a gerincét, a koriander mag pedig ad egy különleges csavart a terméknek.

Összetevők: csemege fűszerpaprika, rozmaring, borsikafű, petrezselyem, koriandermag

Zöldségekhez is ajánljuk a használatát, vegán étrendbe is könnyedén beilleszthető, hiszen semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaz a Szárnyas fűszerkeverékünk. Nekünk legjobban tepsis sült zöldségekhez vált be, de kísérletezz vele bátran!

Sudárbirtok fűszer és teakínálat

Minden nálunk kapható fűszer- és gyógynövényt magunk termesztünk a birtokon. A szedéstől a szárításon át a csomagolásig az egész folyamat nálunk zajlik, zárt rendszerben, hagyományos technikákat alkalmazva, ezért termékeink magas minőséget képviselnek, illatosak és zamatosak maradnak mindaddig, amíg ételeidbe kerülnek. A nagyipari feldolgozáshoz képest nem alkalmazunk adalékanyagokat, tartósítószereket és színezőanyagokat, nálunk tényleg a valódi fűszereket, teákat kapod, ezért, ha még nem használtad őket, elsőre kicsit érdemes óvatosabban bánnod velük, mint ahogy megszoktad. Sokkal kevesebb is elég belőlük, hogy ugyanazt az ízhatást elérd.

Ha a közelben laksz, gyere el hozzánk saját tárolóedényeddel, termékeink csomagolásmentesen, kimérve is megvásárolhatók.

Próbáld ki további bio saját fűszerkeverékünket is:

7Fű-Szer-Szám Fűszerkeverék
Ételízesítő Fűszerkeverék
Halak Fűszerkeverék
Vadas Fűszerkeverék
Zöldfűszer fűszerkeverék
Sültek fűszerkeverék

 

Megtekintem a Vadas Fűszerkeveréket!

Vadas fűszerkeverék