PiheNŐidő Teakeverék

2,390 Ft

Hölgyeim, ez a napi pár perc legyen a MI időnk! A citromfű megnyugtat és ellazít, a levendula oldja a feszültséget, a bodza kellemesen átmelegít, a fahéj pedig ad egy csipet luxusérzést a teának.

Elfogyott

PiheNŐidő Teakeverék

Hölgyeim, ez a napi pár perc legyen a MI időnk!

A citromfű megnyugtat és ellazít, a levendula oldja a feszültséget, a bodza kellemesen átmelegít, a fahéj pedig ad egy csipet luxusérzést a teának.

Összetétele: citromfű, levendula, bodza, fahéj

Kiszerelés: 25 g

A PiheNŐidő teakeveréket neked ajánljuk mert…

A megérdemelt mindennapos kényeztetés .

A PiheNŐidő teakeverék használata:

Ősszel-télen forrázva javaslom, tavasszal-nyáron pedig fél órát áztatva készítsük el ezt a csodás nedűt.

Egy csésze forralt, de már nem lobogó vízhez 1 kávéskanál teakeveréket adunk, 5-8 percig állni hagyjuk, leszűrve fogyasztjuk.

Sudárbirtok fűszer és teakínálat

Minden nálunk kapható fűszer- és gyógynövényt magunk termesztünk a birtokon. A szedéstől a szárításon át a csomagolásig az egész folyamat nálunk zajlik, zárt rendszerben, hagyományos technikákat alkalmazva, ezért termékeink magas minőséget képviselnek, illatosak és zamatosak maradnak mindaddig, amíg ételeidbe kerülnek. A nagyipari feldolgozáshoz képest nem alkalmazunk adalékanyagokat, tartósítószereket és színezőanyagokat, nálunk tényleg a valódi fűszereket, teákat kapod, ezért, ha még nem használtad őket, elsőre kicsit érdemes óvatosabban bánnod velük, mint ahogy megszoktad. Sokkal kevesebb is elég belőlük, hogy ugyanazt az ízhatást elérd????

Ha a közelben laksz, gyere el hozzánk saját tárolóedényeddel, termékeink csomagolásmentesen, kimérve is megvásárolhatók.

Próbáld ki további saját készítésű teakeverékeinket is:

  • Agyserkentő teakeverék
  • Hapci teakeverék
  • Kend a hajadra! teakeverék
  • Relax teakeverék
  • Tavasztündér teakeverék

Megtekintem a Tavasztündér teakeveréket!

Tavasztündér teakeverék