Bazsalikom pesto

1,790 Ft

Ajánljuk a termékünket 10 perces tészta vacsorához, szendvicsek,saláták ízesítésére vagy akár egy finom tükörtojás felturbózásához!

Category: Címke:

Bazsalikom pesto

Burjánzik a bazsalikom a birtokon. Ezt a szuper dolgot kihasználva elkezdtük a pesztó készítést. Az elmúlt években már jól bevált “Zsóka féle pesztó” receptet követjük idén is. Ajánljuk a termékünket 10 perces tészta vacsorához, szendvicsek,saláták ízesítésére vagy akár egy finom tükörtojás felturbózásához!

Összetevők: rengeteg friss bazsalikom levél, pirított napraforgó mag, magas minőségű oliva olaj, fokhagyma, só

A bazsalikom pesto természetesen tartósítószert és adalékanyagot nem tartalmaz.

Tárolását hűtve ajánljuk.

Sudárbirtok fűszer és teakínálat

Minden nálunk kapható fűszer- és gyógynövényt magunk termesztünk a birtokon. A szedéstől a szárításon át a csomagolásig az egész folyamat nálunk zajlik, zárt rendszerben, hagyományos technikákat alkalmazva, ezért termékeink magas minőséget képviselnek, illatosak és zamatosak maradnak mindaddig, amíg ételeidbe kerülnek. A nagyipari feldolgozáshoz képest nem alkalmazunk adalékanyagokat, tartósítószereket és színezőanyagokat, nálunk tényleg a valódi fűszereket, teákat kapod, ezért, ha még nem használtad őket, elsőre kicsit érdemes óvatosabban bánnod velük, mint ahogy megszoktad. Sokkal kevesebb is elég belőlük, hogy ugyanazt az ízhatást elérd????

Ha a közelben laksz, gyere el hozzánk saját tárolóedényeddel, termékeink csomagolásmentesen, kimérve is megvásárolhatók.